bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Ethereum Madencilik Havuzu Ethermine’dan Stake Hizmeti

Ethereum Madencilik Havuzu Ethermine

Ethereum Blockchain ağı Merge tarihinin yaklaşması ile birlikte büyük dönüşümüne hazırlanırken yeni ürün haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, platformunda bir staking hizmeti başlattığını duyurdu.

Ethermine, Ethereum (ETH) Staking Hizmetini Duyurdu

Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu olan Ethermine, bugün kullanıcılar için bir stake havuzu hizmeti başlattığını duyurdu. Şirketin bu yeni staking hizmeti, çok beklenen Merge öncesi kullanıcılara yeni ETH oluşturmak ve kazanmak için toplu olarak stake edilecekleri bir arayüz sunacak. Ek olarak staking hizmeti kullanıcılara havuzuna 0.1 ETH kadar düşük fonlarla katkıda bulunmalarına izin verecek.

Diğer taraftan Ethermine Staking hizmetleri Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kullanılamayacak. 

Bu noktada staking’i kısa bir şekilde açıklamamızda fayda var. Staking özellikle uzun vadeli yatırımcıların tercih ettiği bir yatırım modeli. Yatırımcıların varlıklarını belirli bir süre kitlemeleri durumunda varlıklarını faizli bir şekilde artırmalarına olanak tanıyan bu sistem, beraberinde havuza likidite sağlayarak ekosistemin sürdürülebilir bir şekilde devam etmesine olanak sağlamaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala