bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Visa, Avustralya’nın İlk Kripto Kartı İçin CryptoSpend ile Anlaştı

visa btch

Ödeme devi Visa, bir start-up şirketi olan CryptoSpend’e kripto para ödemelerini kolay hale getirmek maksadıyla fiziksel bir banka kartı verecek.

Avustralya Mali İncelemesi’nin gerçekleştirdiği açıklamaya göre Visa, kullanıcıların bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini ve ayrıca kara para aklama ile mücadele düzenlemelerine uyum sağladığını garanti etmek için sıkı bir prosedürden geçirildi.

Düzenleyicinin ilerleyen günlerde onayı açıklaması bekleniyor. Onayın açıklanmasının ardından CryptoSpend, tüketicilere kripto paralarla günlük harcamalarını yapabilmeleri için banka kartı sunabilir.

CryptoSpend uygulaması ile, kripto paraları fiat paraya çevirmeye gerek kalmadan direkt olarak harcama yapılabilece.

Visa’nın bu hamlesiyle beraber, Avustralyalılar ilk kez kripto paralarını bir banka kartı aracılığı ile harcayabilecekler.

CryptoSpend’in kurucu ortağı Andrew Grech, Visa kart ile birlikte Avustralyalıların kripto paralarını harcamak için yeni bir esnek yola kavuştuklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala