bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,780.09 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.52 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 598.24 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 139.57 3.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525611 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464579 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148567 1.82%

VIBE Coin Nedir?

VIBE Coin nedir

VIBE coin, Vibehub adlı bir metaverse platformunda kullanılan kripto para olarak ifade ediliyor. Vibehub platformu kullanıcılarına keyifli oyun deneyimleri sunmayı hedefleyen bir ekosistemdir. Burada kullanıcıların rekabetçi oyun sürecine dahil olmaları hedefleniyor. Kripto para piyasasındaki gelişmeler piyasaya yeni proje sunacak geliştiricileri doğrudan ilgilendiriyor. Geliştiriciler son trendleri yakalayarak kullanıcıların ihtiyaçlarına hitap etmek istiyor. Piyasadaki son gelişmeler metaverse alanını, NFT’leri ve bu yeniliklerle ilgili gelişmeleri kapsıyor. Bu gerçeğe göz ardı etmeyen geliştiriciler de metaverse alanıyla ilgili çok sayıda platform geliştirdi. Özellikle Covid-19 salgınının patlak vermesiyle oyun alanı da kendisine yeni kullanıcılar edindi. Mevcut kullanıcılar ise daha önce hiç olmadıkları kadar tüketici şekilde davranmaya başladı. Sonuç olarak da bu alanda bir hayli gelişti. Kripto para piyasası bu gelişmeyi fark ederek bu alandaki oyun tutkunlarını piyasaya çekmek için çok sayıda oyun geliştirdi. Oyunlarla metaverse fikrinin birleşmesi kullanıcıların tercih ettiği fikir sentezleri arasında yer alıyor. Vibehub platformu da bu şekilde hizmet veren girişimlerden.

Okumakta olduğunuz yazı boyunca Vibehub ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para VIBE coin hakkında birtakım ilgi çekici verileri de yine bu yazıda paylaşacağız. Metaverse ve NFT’lerden oluşan Vibehub platformu ve burada sunulan avantajlara birlikte göz atalım.

VIBE

Kripto para piyasasına her gün çok sayıda yeni proje dahil oluyor. Bizler bu projelerden en çok gündemde olanları sizlere tanıtmaya gayret ediyoruz. Ancak piyasaya her dahil olan projenin başarılı olması söz konusu değil. Kripto para ekosisteminde başarılı olan kadar başarısız olan projelerin de yer aldığını unutmamak gerekiyor. Bu bağlamda yatırımcıların hangi projeye fonlarını aktaracaklarını tercih etmeden önce kendi araştırmalarını yapmaları herkesin faydası yönünde sonuç verecektir. Aksi halde bu tür yatırımların sonucunda tazmini mümkün olmayan zararlar meydana gelebilir.

VIBE Coin Ne Zaman Çıktı?

VIBE coin projesi kapsamında gerçekleştirilen ilk çalışmalar 2017 yılına dek uzanıyor. VIBE coin’in borsalarda işlem görmesi de bu yıllarda başlamış. Vibehub platformunun eski kripto para girişimleri arasında yer aldığını düşünebiliriz. 2017 yılında gerçekleşen büyük boğa piyasasında zirve yapan kripto para bir daha o ihtişamlı fiyatlarına asla geri dönememiş. Son yıllarda çok nadiren dalgalanma yaşayan bu kripto paranın piyasanın genel trendine uygun fiyat hareketleri kaydettiğini söylemek mümkün. Proje ekibi zamanla piyasada gerçekleşen yeni trendlere bir şekilde ayak uydurmayı başarmış ve faaliyetlerini bugün de başarıyla sürdürüyor. VIBE coin projesi halen kullanıcılarına hizmetler vermeye devam ediyor.

VIBE Coin Fiyatı Nedir?

VIBE coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. VIBE coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Başka bir deyişle bu projenin bir whitepaper dosyası web kaynaklarında yer almıyor. Kullanıcıların konu hakkında merak ettiklerini öğrenebilmeleri mevcut kaynaklara göre bir hayli zor. Bu durum projeye duyulan güvenin azalmasına neden olabilir. Coinmarketcap gibi tanındık piyasa izleme platformlarından aldığımız veriler neticesinde bazı gerçeklere ulaşıyoruz. Buna göre VIBE coin’lerden piyasada en fazla 267 milyon adet olacak. Yani bu kripto paranın arzı sınırlandırılmış. Bu miktarın şimdiye dek %97’sinin dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu da 260 milyon civarında VIBE coin’ne karşılık geliyor.

VIBE Coin

VIBE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VIBE coin [mcryptocoin=”VIBE” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. VIBE coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VIBE” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. VIBE coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”VIBE” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”VIBE” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

VIBE Coin Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VIBE coin [mcryptocoin=”VIBE” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle VIBE coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,38 dolarla kaydetti. Bununla birlikte VIBE coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0025 dolarla belirledi.

VIBE Coin Nasıl Çalışmaktadır?

VIBE coin, Vibehub ekosisteminde işlev gösteren bir kripto paradır. VIBE ekosistemi ise kullanıcılarına birçok hizmet sağlıyor. Son zamanlarda popüler hale gelen NFT debu hizmetler arasında yerini almış. VIBE ekosistemi kullanıcılarının NFT tasarlamasına imkan sunuyor. Bu sayede Blockchain teknolojisiyle oyun oynama deneyimleri için yeni standartların gündeme getirilmesi söz konusu hale geliyor. Ekosistemde aynı zamanda geliştiriciler ya da diğer kullanıcılar için ikinci kademe ölçekleme çözümleri bulunuyor. Ekosistemdeki tüm bu işlemlerin VIBE coin ile gerçekleştiğini ifade etmemiz gerekiyor. Tüm bu durumlar VIBE coin’ler için birer kullanım alanı anlamına geliyor.

VIBE nedir

VIBE ekosisteminde kullanıcıların istifade edebilecekleri bir piyasa da yer alıyor. Kullanıcılar burada NFT’lerini alıp satabiliyor. VIBE  ekosistemindeki NFT’ler kullanıcılar tarafından elde ediliyor ve kullanılabiliyor. Platformda NFT’ler için açık artırmalar düzenleniyor. VIBENET adı verilen ağda bulunan merkezsiz uygulamalar da VIBE coin ekosistemine canlılık katan unsurlardan.

VIBE Coin Nasıl Satın Alınır?

VIBE coin satın almak için belirli kripto para borsaları kullanılabilir. Bu borsalar arasında yalnızca iki isim bulunuyor. Uniswap ve HitBTC borsaları VIBE coin alım satımına imkan veren platformlar. Kullanıcılar bu borsaları kullanarak VIBE coin sahibi olabilirler. Eski bir proje olmasına rağmen bu kripto paranın çok sayıda borsa tarafından desteklenmiyor oluşu dikkat çekici.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala