bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Varlık Yönetim Şirketi BlackRock, Kripto Araştırmalarını Genişletiyor

Varlik Yönetim Şirketi BlackRock Kripto Araştirmalarini Genişletiyor

Kripto para sektörü son dönemde popülaritesini hızla artırırken, birçok finans şirketi tarafından da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu alanda birçok banka halihazırda çalışmalar yapmaya başlasada, her geçen gün bir yeni şirket daha bu sektöre dahil oluyor. Yine buna bir örnek olarak Yaklaşık olarak 8 trilyon dolarlık varlığı yöneten BlackRock’ta üst düzey bir yönetici, şirketin müşterilerden gelen artan ilgiye yanıt olarak kripto varlıkları araştırdığını söyledi.

Varlık Yönetim Şirketi BlackRock, Kripto Araştırmalarını Genişletiyor

BlackRock, Kripto Araştırmalarını Artırıyor

Kripto paraların geleceği ve yapılan araştırmalara değinen BlackRock’un CEO ve kurucu ortağı Larry Fink, dijital varlıkların yüksek fiyatlar ve ilgili suçlar gibi uluslararası ödemelerle ilgili birçok sorunu çözebileceğini söyledi:

“Düşünceli bir şekilde tasarlanmış küresel bir dijital ödeme sistemi, kara para aklama ve yolsuzluk riskini azaltırken uluslararası işlemlerin çözümünü iyileştirebilir.

Dijital para birimleri, örneğin gurbetçi işçilerin kazançlarını ailelerine geri göndermesi gibi, sınır ötesi ödemelerin maliyetlerini düşürmeye de yardımcı olabilir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala