bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,671.52 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,884.67 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 565.86 3.98%
solana
Solana (SOL) $ 142.94 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499482 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429331 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146198 1.52%

UpLift Güvenliğini Artırmak için CertiK ile Ortak Oldu

UpLift Güvenliğini Artirmak için CertiK ile Ortak Oldu

Kripto sektörü fiyat bazında her ne kadar dalgalı bir dönemden geçse de şirketler bazında hızlı gelişimini sürdürüyor. Birçok girişim devasa yatırımlar alırken, kurulu şirketler de güçlerini birleştiremeye devam ediyor. Son olarak Blockchain tabanlı projeler için erken aşamadaki yatırımı düzene sokan UpLift DAO, CertiK ile ortaklığını duyurdu.

UpLift Güvenliğini Artirmak için CertiK ile Ortak Oldu 1

UpLift, Certik, ile Yapay Zeka Kullanarak Denetimlerini Güçlendirecek

CertiK, özellikle BSC ekosistemi olan DeFi uygulamalarında güvenlik denetimleri yapması ile biliniyor. Aave, Polygon, Binance Smart Chain, Yearn, Chiliz gibi şirketler için yapay zeka destekli denetimler gerçekleştiriyor. CertiK şimdi ise UpLift’te sınıfının en iyisi yapay zeka teknolojisini kullanarak denetim ve güvenlik sağlayacak.

DeFi, GameFi ve NFT sektörlerinde ölçeklendirme projeleri için Kasım 2021’de piyasaya sürülen UpLift DAO, toplam 1.211.158 BUSD toplamayı başardı. Bununla birlikte UpLift DAO, birçok başarılı IDO’yu başlatmanın ve 150 ülkede aktif bir topluluğa da sahip durumda. Projede kilitlenen toplam değer (TVL) ise, 4.588.000 BUSD’nin üzerine çıkmış durumda.

Bu ortaklık ile birlikte, özellikle güvenliğe bağlı olan UpLift DAO, topluluğu için en üst düzeyde koruma sağlamak için CertiK ile çalışacak. CertiK ise UpLift’te başlatılan projeler için sızma testi, manuel kod incelemesi ve akıllı sözleşme veBlockchain kodunun kapsamlı güvenlik değerlendirmesini yapacak. 

      

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala