bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Upbit, Napoli’ye Sponsor Oldu

upbit napoliye sponsor oldu

Kripto para borsalarının İtalya Futbol Ligi takımlarına ilgisi devam ediyor. Binance ve Digitalbits’in ardından Upbit de sponsorluk anlaşmasını duyurdu.

Güney Kore merkezli kripto para borsası Upbit, İtalya’nın köklü futbol takımlarından Napoli ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın finansal detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.

upbit napoliye sponsor oldu

Upbit, Napoli’ye Kripto Para Hizmeti Sunacak

Upbit, Güney Kore’nin en çok işlem gören kripto para borsası konumunda bulunuyor. Anlaşma kapsamında Upbit markası, Napoli’nin forma arkasında yer alacak.  Sponsorluk anlaşmasının Napoli-Inter karşılaşması ile hayata geçeceği bildirildi. Upbit, forma sponsorluğunun haricinde Napoli‘ye kripto para birimi hizmetleri de sunacak. Aynı zamanda Upbit logosu Diego Armando Maradona Stadyumunun çevresindeki reklam panolarında yer alacak.

Borsanın çatı şirketi Dunamu, ortaklık için tüm hukuki süreçlerin tamamlandığını açıkladı. Söz konusu anlaşma, bu sezon ve gelecek sezon geçerli olacak. Binance’ın Seri A takımlarından Lazio, Digitalbits’in ise Inter ile sponsorluk anlaşması bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala