bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,428.53 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,955.74 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 571.31 1.94%
solana
Solana (SOL) $ 161.02 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516916 0.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459458 1.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150098 3.68%

Uniswap Labs, Yeni Web3 Projeleri için Girişim Bölümü Kurdu

Uniswap Labs Web3 Projeleri içi Girişim Bölümü Kurdu

Uniswap merkeziyetsiz değişim protokolünün ana geliştiricisi olan Uniswap Labs, yeni bir girişim birimi başlattı. Uniswap Labs Ventures, Blockchain altyapısı, geliştirici araçları ve tüketiciye yönelik uygulamalar oluşturan yeni şirketlere odaklanarak kategoriler arasında web3 projelerine yatırım yapacak.

Uniswap Labs, Yeni Web3 Projeleri için Girişim Bölümü Kurdu

Uniswap Labs, Web3 Projeleri için Ekip Kuruyor

Uniswap Labs Ventures’ın fonunun büyüklüğü açıklanmadı, ancak firmanın girişimlerinin lideri Matteo Leibowitz, The Block’a yatırımların doğrudan Uniswap Labs bilançosundan yapılacağını söyledi. Bilançonun boyutu ve ortalama çek boyutlarının aralığı hakkında yorum yapmayı reddetti.

Uniswap Labs, girişim kolunu başlatmadan önce MakerDAO, Aave, Compound Protocol, PartyDAO, LayerZero ve Ethereum geliştirici platformu Tenderly dahil olmak üzere 11 girişime ve projeye yatırım yaptı.

Uniswap Labs Ventures, yeni başlayanların strateji, ürün, ortaklıklar, mühendislik ve tasarım genelinde oluşturmalarına ve ölçeklendirmelerine yardımcı olmayı amaçlar. Bu amaçla, firma aynı zamanda projelerin zincir içi ve dışı yönetimine aktif olarak katılacağını söyledi – her ikisi de yakın zamanda kriptoya özel fonlarını başlatan devler Sequoia Capital ve Bain Capital Ventures dahil olmak üzere daha fazla girişim firmasının ilgilendiği bir konu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala