bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,287.96 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.70 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 601.74 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 135.67 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512099 2.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453429 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142269 0.54%

Ukraynalı Kripto Borsası QMALL, AB Lisansı Aldı

ukraynali kripto borsasi qmall ab lisansi aldi

Ukrayna uzun bir süredir devam eden Avrupa Birliği’ne katılma başvurusunda henüz onay alamamış olsa da ülkenin kripto para borsası QMALL, AB’den kripto borsası lisansını ve ödeme entegrasyonunu aldı.

Kripto Para Borsası QMALL Resmen Avupa’da İş Yapabilecek

Ukrayna merkezli kripto borsası QMALL, 2021 yılı içinde pek çok başarılı projeye imza attı. Borsanın kurucuları Mykola Udianskyi ve Bohdan Prylepa Ukrayna’nın kripto para düzenlemelerinde yardımcı olacaklarını açıklamıştı. Borsa şimdi de Avrupa’ya açıldı. Avrupa pazarına açılmak QMALL’ın en başından beri uygulamayı düşündüğü adımdı. QMALL bir sonraki adımda ise kullanıcıların ilk tercih ettiği borsa olmayı hedefliyordu.

QMALL, Litvanya’da UAB QMALL olarak resmiyet kazanarak, Avrupa pazarına girmeyi başardı. QMALL, Litvanya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’na bağlı olan Mali Suç Soruşturma Servisi tarafından Sanal Döviz Alım Satım Operatörü ve Depozitolu Sanal Para Birimi Cüzdan Operatörü olarak lisanslarını aldı.

ukraynali kripto borsasi qmall ab lisansi aldi 2

AB pazarında çalışmalarını sürdürmek için şirketin kullanıcıların kişisel bilgileri hakkında bilgi edinme ve kullanıcı bilgilerini depolama konusunda diğer şirketlere uyum sağlaması gerekiyor. QMALL’ın Avrupa macerasının tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor olsa da borsanın düşük komisyonlu işlemlerle yatırımcıların dikkatini çekmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala