bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,106.91 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.19 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 599.12 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 137.69 3.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512706 1.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4612 1.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14727 1.05%

The Sandbox, Güney Koreli Eğlence Şirketi CJ ENM ile Ortak Oldu

the sandbox guney koreli eglence sirketi cj enm ile ortak oldud

Kripto para, NFT ve metaverse gibi kavramlar son dönemde oldukça hızlı gelişme kaydetmeye başladı. Bu gelişmeler ile beraber elde edilen son bilgilere göre; The Sandbox, Güney Koreli eğlence ve kitle iletişim şirketi CJ ENM ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

The Sandbox, Güney Koreli Eğlence Şirketi CJ ENM ile El Sıkıştı

The Sandbox, son dönemde yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez The Sandbox ve Güney Koreli eğlence ve kitle iletişim şirketi CJ ENM ile iş birliği yaptığını duyurdu. Söz konusu açıklama The Sandbox’ın resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde duyuruldu:

The Sandbox Korea CEO’su Cindy Lee, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Güney Kore’nin lider içerik şirketi CJ ENM’nin ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. CJ ENM her türden türü kapsar; dramalar, filmler, eğlenceler, müzikaller vb. Bu çeşitli içerik metaverse’yi birçok keyifli deneyimle zenginleştirecek.

Bunun yanında CJ ENM İçerik Ar-Ge Merkezi Başkanı Sang Yeop Kim ise söz konusu ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

The Sandbox ile ortaklığımızdan başlayarak metaverse ile ilgili çeşitli projeler yürüteceğiz. CJ ENM, kullanıcıların içerik oluşturucu olarak kendi içeriklerini oluşturabilecekleri yeni bir deneyim düzeyi sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala