bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,290.96 3.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,035.46 1.71%
bnb
BNB (BNB) $ 596.62 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 154.11 7.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514135 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464923 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150949 2.64%

Tether yetkilisi şirketin Bitcoin madencilik lokasyonları hakkında sessiz kaldı

tether yetkilisi sirketin bitcoin madencilik lokasyonlari hakkinda sessiz kaldi

Kripto para sektöründe öne çıkan şirketlerinden birisi olan Tether, Bitcoin madencilik lokasyonu konusunda gizemini koruyor. Şirketin Baş Teknoloji Yetkilisi (CTO) Paolo Ardoino, bu konu hakkında net bilgiler vermekten kaçınıyor.

Tether Yetkilisi Ardoino’dan Açıklamalar

Tether, stablecoin dünyasının önde gelen isimlerinden biri. Şirketin teknolojik lideri Paolo Ardoino, internet üzerinde dolaşan bazı görseller hakkında son zamanlarda konuşmak zorunda kaldı. Bu görseller, Tether’in Bitcoin madencilik faaliyetlerine dair bazı spekülasyonları tetikledi.

Ardoino, 26 Ağustos’ta X (önceden Twitter olarak bilinen) platformunda bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım, 24 Ağustos’ta ortaya çıkan ve üzerinde Tether Energy logosu taşıyan bir konteynerin fotoğrafını içeriyordu. Bu fotoğraf, birçok kişinin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Ardoino, paylaşılan fotoğrafın Tether’in yakın zamanda başlatmayı planladığı bir Bitcoin madencilik alanındaki kontrol odasını gösterdiğini belirtti.

Bununla birlikte, Ardoino, tam yer hakkında bilgi isteyen meraklılara net bir şekilde bu bilgiyi paylaşmayacağını belirtti. Son olarak madencilik sahasının Latin Amerika’da olduğunu ifade eden Ardoino, güvenlik endişeleri nedeniyle daha spesifik bilgileri saklı tuttu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala