bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,450.73 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.77 3.08%
bnb
BNB (BNB) $ 584.38 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522281 3.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442579 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148849 5.89%

Tether (USDT) Ethereum’un PoS Geçişini Destekliyor

tether usdt ethereumun pos gecisini destekliyor

Ethereum Blockchain ağının aktif bir şekilde yürüttüğü Proof of Work‘ten (PoW), Proof of Stake‘e (PoS) geçiş çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu noktada birçok şirket bu geçişe uyum sağlamak için çalışmalarını yürütüyor. Her ne kadar Antpool gibi bir takım kuruluşlar PoS’u desteklemese de çoğunluk Etheruem’un PoS’u için heyecanlı. Son destek de popüler stablecoin Tether tarafından geldi.

Tether (USDT) Ethereum'un PoS Geçişini Destekliyor

Tether (USDT) Ethereum’un PoW Zincirine Desteği Kesecek

Ethereum’un konsensüs mekanizmasında planlanan büyük değişiklik her ne kadar kullanıcıları çok etkilemese de geliştiriciler ve şirketler bakımından oldukça kritik. Öyle ki Blockchain tarihinde ilk defa gerçekleşecek olan bu geçiş, önemli ölçüde destek gerektiriyor. Her ne kadar bazı şirketler bu geçişi desteklemese de çoğunluk PoS‘u destekliyor gibi gözüküyor. Son olarak popüler stablecoin Tether’in de (USDT) PoS desteği dikkat çekti. Konu hakkında açıklama yapan Tether, şunları kaydetti:

“Ethereum Mainnet Merge’üne bağlı çatalların olasılığı hakkında açıklama yapmasak da, bir Ethereum varlığı olarak Tether token’ı yalnızca tek bir geçerli “sürümde” var olabilir. Bu da daha önce belirtildiği gibi yalnızca yükseltilmiş Ethereum POS zincirinide desteklenmektir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala