bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,435.73 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.39 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 583.87 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 147.50 4.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520117 2.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441896 1.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149223 4.19%

Tether, Tornado Cash Adreslerini Dondurmadı

tether tornado cash adreslerini dondurmadi

ABD Hazine Bakanlığı’nın yaptırım kararı aldığı kripto para karıştırıcısı Tornado Cash kripto endüstrisinin gündeminde. Tether, Tornado Cash adresleri hakkında açıklama yaptı.

Tether, Tornado Cash Adreslerine Şimdilik Yaptırım Uygulamadı

Tether, adreslerin dondurulması da dahil olmak üzere yürütülen soruşmalara yardımcı olmak için dünya genelindeki kolluk kuvvetleriyle yakın bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, son dönemde yaptırım kararı alınan Tornado Cash için bir dondurma kararı alınmadığını ve kolluk kuvvetleri tarafından talimat beklendiği belirtildi. Tether, doğrulanmış bir kolluk kuvvetinden özel olarak tutulan bir cüzdanı dondurmak için geçerli / meşru bir talep aldığında, dondurma işlemine uyar. Şirket açıklamasında borsa / hizmet cüzdanlarını dondurma yapamayacağını açıkladı.

tether tornado cash adreslerini dondurmadi 2

Tornado Cash ile ilgili olarak Hazine Bakanlığı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi’nin (OFAC) kendilerine şimdilik bir Engellenmiş Kişiler Listesi (SDN) almadıklarını belirten Tether, kendilerine böyle bir talimat gelmesi durumunda işlem yapacaklarını dile getirdi. Tether ayrıca tek taraflı olarak ikincil piyasa adreslerinin dondurulmasının, Tether tarafından oldukça yıkıcı ve pervasız bir hareket olabileceğini belirtti. Tether açıklamasında ayrıca, böyle bir adresteki şüpheli faaliyetleri tanısa bile, kolluk kuvvetlerinin ve diğer devlet kurumlarının doğrulanmış talimatı olmadan bir dondurma işlemini tamamlamak, devam eden ve karmaşık kolluk soruşmasına müdahale etmiş olmaktan kaçındığını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala