bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,263.41 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,977.99 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 594.48 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 143.33 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513148 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451724 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148259 0.85%

Terra, Bitcoin’in En Büyük İkinci Kurumsal Sahibi Olarak Tesla’yı Geçti

terra bitcoinin en buyuk ikinci kurumsal sahibi olarak teslayi gecti

Son zamanlarda Luna Foundation Guard (LFG), Bitcoin (BTC) alımları ile gündeme geliyor. Aktardığımız üzere Luna Foundation Guard dün Bitcoin alımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu son alım ile beraber Luna Foundation Guard (LFG), elektrikli araç üreticisi Tesla’yı geçerek, ikinci en büyük kurumsal Bitcoin sahibi olmayı başardı.

Terra Artık Tesla’dan Daha Fazla Bitcoin’e Sahip

En büyük merkezi olmayan stablecoin olan UST’nin arkasındaki kar amacı gütmeyen kuruluş, Luna Foundation Guard (LFG), kısa süre önce tam hizmet dijital para birimi ana komisyoncusu Genesis ve Crypto ticaret ve risk sermayesi şirketi Three Arrows Capital ile tezgah üstü bir anlaşma yoluyla 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldı.

terra bitcoinin en buyuk ikinci kurumsal sahibi olarak teslayi gecti 2

Elde edilen son verilere göre LFG şu anda toplam değeri 2,9 milyar dolar olan 80.393 Bitcoin’e sahip. Hatırlatmak gerekirse Terra, dolar sabitini koruması beklenen TerraUSD (UST) tokeninin istikrarını sağlamak için Şubat ayı sonrasında Bitcoin satın almaya başladı.

Ek olarak belirtmek gerekirse şu anda, MicroStrategy, 3,9 milyar dolar değerinde 129.218 BTC ile lider kurumsal Bitcoin sahibi olmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala