bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Telefonica, Bit2Me Aracılığıyla Kripto Ödemelerine İzin Verecek

telefonica bit2me araciligiyla kripto odemelerine izin verecekr

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda kullanılmaya başlandı. Son olarak İspanya’nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telefónica‘dan bir hamle geldi. Telefónica, kripto para Bit2Me teknoloji alanında kripto para birimleri ile ödeme yapılmasına izin verecek.

Telefonica, Bit2Me ile Kripto Ödemelerine Yeşil Işık

Telefónica, kripto borsası Bit2Me tarafından sağlanan bir ödeme özelliği ekledikten sonra Tu.com’da kripto ile alımları etkinleştirdiğini söyledi. Tu.com için kripto para ödeme entegrasyonu, Telefonica ile İspanyol kripto para borsası Bit2Me arasındaki bir ortaklığın sonucu olarak geliyor. Telefonica ayrıca borsaya açıklanmayan bir miktar yatırım yaptı.

telefonica bit2me araciligiyla kripto odemelerine izin verecektt

Telefónica ayrıca Bit2Me’ye de yatırım yaptı. Söz konusu yatırımla ilgili daha fazla ayrıntının önümüzdeki haftalarda açıklanacağını ekledi. İspanyol telekomünikasyon şirketi ayrıca, başlangıçta MetaMask ile entegre olan Polygon Blockchain‘inde kendi NFT pazar yerine sahip olduğunu belirtelim.

Telefónica, metaverse tabanında projeler geliştirmek için yakın zamanda Qualcomm dahil olmak üzere, meta veri tabanındaki ürün ve hizmet segmentindeki fırsatları keşfedeceği şirketlerle anlaşmalar yaptı. 2019’da Telefonica, kullanıcıların özel verileri satması için Blockchain destekli bir pazar yeri için bir deneme yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala