bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,290.23 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.41 0.21%
bnb
BNB (BNB) $ 610.77 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 143.63 2.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530385 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47712 0.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15092 0.30%

Singapur Yüksek Mahkemesi, Vauld’a Üç Ay Süre Verdi

Rs 370 crore assets of crypto exchange Vauld frozen by ED Website

Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, ilk olarak çalışanlarının yüzde 30’unu işten çıkarttığını belirtip ardından para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Vauld ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken son olarak çıkan haberlere göre; Singapur Yüksek Mahkemesi, Vauld’a seçeneklerini araştırmaya devam etmesi için üç ay süre verdi.

Singapur Yüksek Mahkemesi, Vauld’a Ek Süre

Singapur Yüksek Mahkemesi, geçen ay müşterilerin para çekme işlemlerini durduran Vauld’a seçeneklerini araştırmaya devam etmesi için üç ay süre verdi.

Bunun yanında elde edilen bilgilere göre Singapur Yüksek Mahkemesi’nin bugün yapılan duruşmada Vauld’a 7 Kasım’a kadar ek süre verildi. Mahkeme ayrıca Vauld’dan bir alacaklılar komitesi oluşturmasını da istedi.

singapur yuksek mahkemesi vaulda uc ay sure verdi

Vauld, 8 Temmuz’da yapılan bir moratoryum başvurusu kapsamında altı aylık bir uzatma istiyordu. Üç aylık uzatma, Vauld’un hoşnutsuz alacaklılarının, yeniden yapılandırma seçeneklerini araştırırken şirkete karşı herhangi bir yasal işlem başlatamayacağı veya devam ettiremeyeceği anlamına geliyor.

Hatırlatmak gerekirse kripto borç veren Nexo, Vauld’u potansiyel olarak satın almak için bir süreç başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala