bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.86 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 576.20 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 168.30 2.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512088 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469197 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149992 1.74%

Simplify, Web 3.0 ETF’si için SEC’e Başvuruda Bulundu

simplify web 3 0 etfsi icin sece basvuruda bulundu

Kripto dünyasının en tartışmalı konuları arasında yer alan ETF’ler gün geçtikçe artıyor. Son olarak Simplify Asset Management, Web 3.0’a odaklanan bir borsa yatırım fonu (ETF) için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu.

SEC‘e yapılan başvuru raporunda Simplify, “Simplify Volt Web 3 ETF”inin “WIII” sembolü altında işlem yapacağını ve teknoloji altyapısından faydalanması beklenen Web 3 şirketlerini izleyeceğini belirtti.

sec nydigin spot bitcoin etf kararini erteledi

Web 3.0 ETF Başvurusu Simplify Tarafından SEC’e İletildi

2020’de kurulan Simplify Asset Management, danışmanların bir dizi yenilikçi seçeneğe dayalı stratejiyle en acil portföy işlemleri için danışmanlık veren bir kayıtlı yatırım şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra son olarak SEC’e yeni Web 3.0 ETF başvurusunda bulunan şirket, ETF‘in onaylanması durumunda New York Menkul Kıymetler Borsası’nda listelenecek ve işlem görecek.

Kabul edilmesi durumunda, ETF‘in Simplify Asset Management CEO’su ve kurucu ortağı Paul Kim ve Baş Yatırım Sorumlusu ve kurucu ortak David Berns tarafından aktif olarak yönetileceğini belirtelim..

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala