bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Shytoshi Kusama Kimdir ve Serveti Ne Kadar?

Shytoshi Kusama kimdir ve serveti ne kadar

Bu yazımızda “Shiba Inu’nun gizemli kurucusu Shytoshi Kusama kimdir, kişisel serveti ne kadar, hangi sosyal medya platformlarını kullanıyor?” gibi en çok merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Shiba Inu projesinin ve Shibarium adlı katman-2 ölçeklendirme çözümünün baş geliştiricisi olan Shytoshi Kusama başlangıcından bu yana bu projelerin geliştirilmesine liderlik etmiştir. Ancak Shytoshi Kusama’nın kim olduğu bilinmiyor. Çünkü Shytoshi Kusama anonim kalmayı tercih ediyor.

2021 yılının Nisan ayından bu yana aktif bir şekilde Twitter’ı kullanan Shytoshi Kusama’nın Shiba Inu’yu kurmadan önceki ilk paylaşımlarına bakıldığında aktif bir topluluk üyesi olduğu göze çarpıyor. Projenin en büyük destekçilerinden biri olan Shytoshi Kusama, çabaları sayesinde proje etrafında bir topluluk oluşturmayı başardı.

Shytoshi Kusama’nın Serveti Ne Kadar?

Shytoshi Kusama Shiba Inu ve SHIB token’in geliştiricisi ve projenin kurucusu olarak tanınıyor. Her ne kadar Shytoshi Kusama’nın kişisel serveti tam olarak bilinmese de bir Shiba Inu cüzdan adresinin Shytoshi Kusama’ya ait olduğu tahmin ediliyor. Bu cüzdan, SHIB token’ler piyasaya sürüldüğünden bu yana token’lerini elinde tutmaya devam ediyor. Bu nedenle bu cüzdan adresinin Shytoshi Kusama’ya ait olabileceği tahmin ediliyor.

Söz konusu cüzdan adresinde 221 milyon dolarlık varlık bulunuyor. Bu varlıkların 83 milyon dolarlık kısmını Shiba Inu token’leri oluşturuyor.

Shytoshi Kusama ve Shiba Inu konularındaki en son gelişmeleri merak ediyorsanız Shytoshi Kusama’nın Twitter, ve Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz. Kusama özellikle Twitter hesabı üzerinden Shiba Inu coin yakımı ve Shibarium’a ilişkin en son gelişmeleri sürekli olarak paylaşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala