bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,048.16 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.53 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 592.50 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 146.38 0.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530845 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460476 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162679 0.99%

Shiba Inu (SHIB) Sahiplerinin Sayısı 1 Milyona Yaklaştı

shib sahiplerinin sayisi 1 milyona yaklasti 1

Ağın genel büyümesine ve fiyat hareketinin istikrarına ek olarak, Shiba Inu (SHIB) sahiplerinin sayısı 1 milyon kullanıcıya yaklaşıyor. Her geçen gün artan sahiplik sayısı ile beraber şu an çok fazla konu başlığında Shiba Inu‘dan bahsedildiğini görmek mümkün.

Shiba Inu (SHIB) Sahiplerinin Sayısı Son 3 Ayda Uçuşa Geçti

Ağ istatistiklerine göre, şu anda 932.000 sahibi olan ‘Shiba Ordusu’na daha fazla kullanıcı katılıyor. Sayı dünden bu yana yaklaşık 5.000 kişi arttı. Shiba Inu sahiplerinin sayısındaki en büyük artış, 7 Ekim’de, 20.000’den fazla kişinin meme token rallisine katılmasıyla yaşanmıştı. Tabii ki bu, istatistikleri artırırken bir yandan da dalgalanmaya sebep oldu.

Dogecoin ile Devam Eden Rekabet Sürecinde Shiba Inu’nun Yeri

Artan sayıda token sahibi, bir varlığın piyasadaki genel oynaklığını ve beklenen davranışını izlemek için kullanılabilecek bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

Az sayıda sahibi olan varlıklar genellikle daha değişken olur ve oldukça sık büyük dalgalanmalar yapma eğilimindedir. Kripto varlıklar topluluktan daha fazla destek aldığında ve yatırımcıları cezbettiğinde, hem yükseliş hem de düşüş dönemlerinde piyasada daha istikrarlı olma yolunda gider.

Burada meme coin’lerin ikisi öne çıkıyor: Shiba Inu ve Dogecoin. Bu ikili arasında önemli benzerlikler var. Bunlardan biri da artan topluluk desteği. Bu yüzden Shiba Inu da en yakın rakibinin kaderiyle karşı karşıya kalacak diyebiliriz.

Ancak bir DeFi temeli ve sürekli token yakma ile Shiba, topluluğun ilgisini korumak ve gelecekte daha fazla kullanım örneği bulmak için daha fazla şansa sahip olarak değerlendiriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala