bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

Senatör Warren: Kripto Paraların Nerede Daha İyi Kullanılabileceğini Görmek Gerek

senator warren kripto paralarin nerede daha iyi kullanilabilecegini gormek gerek

ABD’li Senatör Elizabeth Warren kripto para birimleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 

Kripto para karşıtı açıklamalarla gündeme gelen Senatör Warren, CNBC’nin Squawk Box programında konuştu. Kripto para piyasasının düzenlenmesinin önemli olduğunu söyleyen Warren, piyasanın düzenlenmesinin yatırım yapmak isteyenlere insanlara güven vereceğini vurguladı. Düzenlenmemiş piyasaların yatırımcılar ve vergi mükellefleri için oldukça zarar verici olduğunu söyleyen Warren dolandırıcılık ve sahtekarlık konusuna bir kez daha vurgu yaptı.

Bununla birlikte Warren, kripto para birimleri hakkında kısmen olumlu ifadeler de kullandı. Finansal sistemde sorunlar olduğunu kabul eden senatör, asıl sorulması gereken sorunun “kripto paraların nerede daha iyi kullanılabileceğini görmek” olduğunu söyledi:

“Şu anda finansal sistemimizde çok fazla sorunumuz var. Sormamız gereken soru, nerede daha iyi kullanılabileceğini görmek için kripto paraların tasarımına bakmak ve aynı zamanda risklerini de araştırmak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala