bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

Sei Labs, 5 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

sei labs 5 milyon dolarlik yatirim aldiw

Kripto para sektöründe birçok birçok farklı şirket finansman turlarından önemli gelirler elde ediyor. Bu kez finansman turunda gelir elde edenler arasında kripto girişimi Sei Labs, ticarete odaklı yeni bir Blockchain ağı başlatmak için 5 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Sei Labs, 5 Milyon Dolarlık Yatırımı Blockchain Teknolojisine Kullanacak

Blockchain teknolojisine yapılan yatırımlar artış göstermeye başladı. Blockchain alanında yeni girişimlerin ekosisteme dahil olmasıyla birlikte artış gösteriyor. Eski Goldman Sachs çalışanı Jeff Feng ve Robinhood çalışanı Jay Joh tarafından kurulan Sei Labs, DeFi işlemlerini hızlandıracak bir Blockchain ağı oluşturmayı hedefliyor.

sei labs 5 milyon dolarlik yatirim aldiwa

Goldman Sachs ve Robinhood mezunları Jeff Feng ve Jay Jog tarafından kurulan Sei Labs, merkezi olmayan finans (DeFi) işlemlerini hızlandıracak bir Blockchain oluşturmayı hedefliyor. Cosmos Blockchain gelen kodu kullanılıyor.

Özellikle ticaret odaklı Blockchain ağı girişimi olan Sei Labs’ın diğer yatırımcıları arasında, Coinbase Ventures ve GSR yer alıyor. Cosmos Blockchain ağından gelen kodu kullanacak olan Layer-1 Blockchain ağının işlemleri 600 milisaniye kadar kısa bir sürede tamamlayabileceği belirtiliyor.

Ayrıca Sei Labs tarafından hazırlanan protokolün bu yıl içinde başlaması bekleniyor. Girişimin mühendislik ekibinin çoğu Robinhood’ın ekibinden geliyor. Son yatırımdan elde edilen gelir, ağın büyümesini finanse etmek için kullanılacak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala