bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,628.98 5.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.85 6.97%
bnb
BNB (BNB) $ 569.98 3.74%
solana
Solana (SOL) $ 124.34 8.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499566 2.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436643 3.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132056 6.38%

SBF’nin Telefon Kullanımı ve Video Oyun Oynama Hakkı Elinden Alınıyor

sbfnin telefon kullanimi ve video oyun oynama hakki elinden aliniyor

Bir zamanların en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in kurucu ortaklarından olan ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in ev hapsi devam ediyor. Daha önce telefon ve internet kullanımı sıkça tartışılan Sam Bankman-Fried’in bu hakları elinden alınıyor.

Sam Bankman-Fried İçin Geri Sayım Başladı

Ev hapsi devam eden Sam Bankman-Fried’in geçtiğimiz aylarda telefon ve internet kullanımı gündem olmuştu. Yetkililer Sam Bankman-Fried’in bu teknolojilere erişiminin engellenmesi için düğmeye bastı. Yaşanan son gelişmelerin ardından Sam Bankman-Fried’in akıllı telefon kullanması ve video oyunları oynaması için sadece birkaç günü kaldı.

sbfnin telefon kullanimi ve video oyun oynama hakki elinden aliniyor 2

Bir yargıç, Sam Bankman-Fried’in internet ve elektronik cihaz kullanımına dair katı koşullar da dahil olmak üzere yeni kefalet şartlarının uygulanmasının önümüzdeki haftaya ertelenmesi talebini kabul etti.

Söz konusu kuralların uygulamaya girmesinin ardından Sam Bankman-Fried, internete erişemeyen yeni bir telefona geçiş yapacak. Dizüstü bilgisayarı sadece izin verilen internet sitelerine erişebilecek ve yoğun şekilde takip edilebilen yeni bir bilgisayarla değiştirilecek. Son olarak tutuklanmasından önce sıkı bir video oyun tutkunu olduğunu dile getiren Sam Bankman-Fried’in sohbet ya da sesli iletişimi olan oyunlara olan erişimi de engellenecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala