bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,182.20 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.74 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 603.85 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521973 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468272 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 0.04%

SBF, Borsasından Kripto Parasını Transfer Etme Hakkı İstiyor

sbf borsasindan kripto parasini

Kripto para borsası FTX’in iflası kripto sektörünü derinden etkiledi. Söz konusu bu etki hala devam ediyor. FTX’in kurucusuna karşı açılan davayı yöneten federal savcılara göre, Sam Bankman-Fried’in yaklaşık 700 milyon dolar değerindeki varlıkları dolandırıcılıktan suçlu bulunursa el konulacaktı.

Çıkan son haberlere göre; Sam Bankman-Fried’in avukatları, önceki yetkisiz işlemlerden sorumlu olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını söyleyerek, eski şirketi FTX tarafından tutulan varlıklara ve kripto paralara erişimine izin verilmesi gerektiğini savundu.

SBF, Borsasından Kripto Parasını Transfer Etme Hakkı Talep Ediyor

Kripto para borsası iflas başvurusu yaptığında FTX’in CEO’luğundan istifa eden Bankman-Fried, şu anda suçsuz olduğunu iddia ettiği banka havalesi dolandırıcılığı ve kara para aklama gibi suçlamalarla karşı karşıya.

sbf borsasindan kripto parasini transfer etme hakki istiyoredfdsvdf

Bankman-Fried’in avukatı Mark Cohen, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İlk duruşma öncesi konferanstan bu yana yaklaşık üç hafta geçti ve hükümet soruşturmasının Bankman-Fried’in başından beri söylediklerini doğruladığını varsayıyoruz.

27 Ocak’ta yapılan bir dosyalamada, ABD Adalet Bakanlığı, Bankman-Fried’in FTX’in Baş Hukuk Müşaviri Ryne Miller ve davadaki olası bir tanıkla temasa geçmeye çalıştığını söyleyerek ek bir kefalet koşulu olarak bir iletişim yasağı talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala