bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Savcılar SBF’nin İnternet Erişimini Sınırlandırmak İstiyor

savcilar sbfnin internet erisimini sinirlandirmak istiyor

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortaklarından birisi olan Sam Bankman-Fried ev hapsi cezasını çekmeye devam ediyor. Federal savcılar, FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in son zamanlarda bir hayli tartışma konusu olan internet erişimi hakkında yeni adımlar atıyor. Bu noktada savcılar, Sam Bankman-Fried’in sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlamasını öneriyor.

SBF’nin Sadece Onaylı İnternet Sitelerine Erişimi İsteniyor

Ev hapsi devam eden Sam Bankman-Fried’in internet erişimi için VPN kullanması savcıları harekete geçirmişti. Federal savcılar, Sam Bankman-Fried’in VPN ile internet kullanmasının yasaklanmasını ve sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlaması için çalışmalara başladı.

savcilar sbfnin internet erisimini sinirlandirmak istiyor 2

Savcılar tarafından kısa bir süre önce hazırlanan mektuba göre, Sam Bankman-Fried’in internet erişiminin kısıtlanması istendi. Hazırlanan mektuba göre Sam Bankman-Fried’in beyaz listeye alınmış internet sitelerinin yanı sıra savunmasıyla ilgili çevrimiçi araçlardan oluşan seçilmiş bir listeyle internet kullanımının sınırlandırılması öneriliyor. Savcılar tarafından onaylanan internet siteleri arasında Reuters, Bloomberg, New York Post ve Cointelegraph gibi internet siteleri yer alıyor. Bunların yanında SBF’nin Spotify, Netflix, Amazon ve Uber eats internet sitelerine de erişmesi düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala