bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’da Günleri Sayılı

sam bankman friedin bahamalarda gunleri sayili

Başarısız kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’in ABD’ye iadesi sürecinde düğüm çözülüyor. İflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, suçlamalarla yüzleşmek için New York’a gelebilir.

SBF, ABD’ye İadesi İçin Gün Sayıyor

Geçtiğimiz ay iflas eden Bahamalar merkezli kripto para borsası FTX’in gözden düşmüş olan eski CEO’su geçen hafta ülkenin başkentindeki dairesinde tutuklanmış ve başlangıçta ABD’ye iade davası açmıştı.

Kefalet talebi reddedilince, Sam Bankman Fried, Bahamalar’ın tehlikeli hapishanelerinden birisi olan Fox Hill hapishanesine gönderilmişti.

sam bankman friedin bahamalarda gunleri sayili 2

Sam Bankman-Fried ülkede gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra ABD’ye iade edilmesini istemek için mahkemeye çıktı. Sam Bankman-Fried’in bu talebi kabul edildi ve ABD’ye iade edileceği kesinleşti.

Bununla birlikte Sam Bankman-Fried’in ABD’ye ne zaman iade edileceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Kaynaklara göre SBF’nin ABD’ye iadesinin kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Son olarak Sam Bankman-Fried’in ABD’de hüküm giymesi halinde ömür boyu hapis yatabileceğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala