bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,182.20 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.74 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 603.85 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521973 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468272 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 0.04%

Saat Şirketi Breitling, SHIB ve BTC’yi Ödeme Seçeneklerine Ekledi

saat sirketi breitling shib ve btcyi odeme seceneklerine ekledi

Kripto paraları ödeme seçenekleri arasına ekleyen şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle büyük şirketlerin kripto paraları ödemelerde kabul etmesiyle birlikte piyasa daha hızlı büyümeye başladı. Bu kez saat şirketi Breitling, ödeme seçeneklerine Shiba Inu ve Bitcoin‘i eklediğini duyurdu.

Lüks Saat Şirketi Breitling, Kripto Ödemelerini Kabul Edecek

İsviçreli lüks saat üreticisi Breitling, kripto ödeme işlemcisi BitPay aracılığıyla Shiba Inu, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini ödemelerde kabul etmeye başladı.

BitPay, Bitcoin ve Shiba Inu’nun yanı sıra Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Wrapped Bitcoin, USD’ye sabitlenmiş beş stabilcoin (BUSD, DAI, GUSD, USDC ve USDP) ve birçok kripto para birimlerini de destekliyor. Breitling’da, bu kripto para birimleri ile ödeme yapabilir.

saat sirketi breitling shib ve btcyi odeme seceneklerine ekledi

İsviçreli lüks saat şirketleri Tag Heuer ve Hublot da, BitPay aracılığıyla Shiba Inu olmak üzere birçok kripto para birimini de ödemelerde kabul edeceklerini açıklamıştı.

Ayrıca popüler meme token Shiba Inu‘nun topluluğu, BONE yönetişim token’ının arzını 250 milyon ile sınırlamak için oy kullanmıştı. Topluluk üyelerinin yaklaşık yüzde 98’i, merkeziyetsiz özerk bir kuruluş olan Doggy DAO aracılığıyla teklifin lehinde oy kullandı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala