bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Robinhood Müşterileri Artık Aave ve Tezos Ticareti Yapabilecek

robinhood musterileri artik aave ve tezos ticareti yapabilecek

Son dönemde kripto ürünlerini genişletmeye devam eden Robinhood, müşterilerine yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Robinhood şimdi de müşterilerine artık Aave ve Tezos ticareti yapabilecek.

Robinhood Aave ve Tezos Desteği Sunuyor

Komisyonsuz ticaret uygulaması Robinhood Markets, kripto alanında hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Robinhood tarafından yapılan açıklamada kripto para birimleri Aave (AAVE) ve Tezos (XTZ) için destek verdiğini açıkladı.

robinhood musterileri artik aave ve tezos ticareti yapabilecek 2

Merkezi olmayan borç verme platformu Aave’nin yerel kripto para birimi AAVE, son 24 saat içinde yüzde 7 değer kazandı ve Ekim ayında yüzde 18 arttı. Token geçen yıla göre yüzde 75 değer kaybetmişti. Bu gelişme ile birlikte AAVE yaralarını sarmaya başladı.

Tezos’un yerel para birimi olan XTZ, yeni gelişme ile birlikte çok az bir değişim yaşadı ve bu ay içinde az bir miktarda düşüş yaşadı. Ayrıca geçen yıla göre XTZ yüzde 75 oranında düşüş yaşadı. Yeni dijital varlıklar yayınlamak ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) oluşturmak için kullanılan açık kaynaklı bir akıllı sözleşme platformu olan Tezos kısa bir süre önce Shopify ile bir ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Son olarak Robinhood’un şimdi uygulamasında işlem yapmak için Bitcoin (BTC), Ether (ETH) Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) dahil olmak üzere 19 kripto para birimi bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala