bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,353.44 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,928.08 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 597.63 0.65%
solana
Solana (SOL) $ 144.56 1.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500248 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43776 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140915 2.52%

Robinhood, Bitcoin Lightning Network Entegrasyonu Getiriyor

Robinhood Bitcoin Lightning Network Entegrasyonu Getiriyor

Kripto sektörü her ne kadar artan regülasyon bakısı sebebiyle son dönemlerde kritik bir dönemden geçse de, hızla büyümeye devam ediyor. Bunun bir sonucu olarak da özellikle kripto borsaları olmak üzere kripto şirketleri içerisindeki rekabet hat safhaya ulaşmış durumda. Borsalar da bu rekabetten sıyrılmak adına yeni ürünleri birbiri ardına getiriyor. Son olarak Robinhood da 2 milyon “uygun” müşteri için kripto cüzdanını etkinleştirdiğini ve uzun güvenlik duvarlı yatırım uygulamasında dijital varlık transferlerini geniş ölçüde mümkün kıldığını açıkladı.

Robinhood, Bitcoin Lightning Network Entegrasyonu Getiriyor

Robinhood için Bitcoin Lightning Network Entegrasyonu Yolda

Miami’deki Bitcoin 2022 konferansında sektörden birçok isim ve şirket yer alıyor. Başladığı gündan bu yana hızla yeni ürün ve gelişmelerin tanıtıldığı etkinlikte, Robinhood Baş Ürün Sorumlusu Aparna Chennapragada da yer aldı.

Daha önce sadece bir avuç cüzdan beta test cihazında sadece seçili birkaç bölge Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) ve diğer birkaç kriptonun Robinhood’un cüzdanlarına erişebiliyordu. Ancak bundan sonra, Nevada, New York ve Hawaii’deki yasal yasak bölgelerin dışındaki tüm bekleme listesindeki müşteriler bunu yapabilecek.

Ek olarak, Robinhood’ın Bitcoin için hızlı, düşük maliyetli yerleşim katmanı olan Lightning Network’teki bitcoin işlemleri için destek ekleyeceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala