bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,661.06 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,276.98 5.05%
bnb
BNB (BNB) $ 599.10 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 143.43 5.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521569 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471211 2.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149162 2.21%

Ripple’dan Dikkat Çeken XRP Transferi

Rippledan Dikkat Çeken XRP Transferi

Blockchain sektörünün en önemli artılarından biri şüphesiz şeffaflığıdır. Bir banka veya kurumun yaptığı transferleri bilmeniz neredeyse imkansızdır. Ancak söz konusu Blockchain ve şirketleri olduğunda durum böyle değildir. Buna örnek olarak kısa bir süre önce dikkat çeken Ripple’ın XRP transferini gösterebiliriz. Öyle ki Ripple‘ın 100 milyon XRP’lik transferi herkesin dikkatini çekti.

Ripple’dan 100 Milyon XRP’lik Dikkat Çeken Transfer

Popüler zincir üstü veri traker’ı Whale Alert’a göre, yaklaşık 12 saat önce, Ripple ağı hizmet sağlayıcısı, kripto izleyicinin “anonim” olarak etiketlediği bir cüzdana tek bir transferde 100 milyon XRP’lik devasa bir işlem yaptığını fark etti. Bunlar, geçtiğimiz ay faaliyetleri arttıkça büyük miktarlarda XRP hareket ettiren iki günlük balinaların dalgalarıydı. Ancak yapılan bu son transferde Ripple tarafından yapılan bir işlem dikkat çekti.

Whale Alert, 100 milyon XRP’nin Ripple’ın cüzdanından “bilinmeyen” bir adrese gittiğini tweetledi. Bununla birlikte, XRP’ye odaklanan Bithomp zincir üstü cüzdan traker’ı, bu kripto transferinin, Ripple tarafından fonları şirketin ötesine taşımak için sıklıkla kullanılan bir adres olan RL18-VN‘ye gittiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala