bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Ripple CTO’su David Schwartz, Ayrılık İddialarına Yanıt Verdi

ripple ctosu david schwartz ayrilik iddialarina yanit verdi

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun bir süredir davalık olan Ripple’ın CTO’su David Schwartz, ayrılık iddialarına yanıt verdi. Schwartz ayrılık iddiaların doğruyu yansıtmadığını belirten Schwartz, şirketten neden ayrılmadığına da değindi.

David Schwartz, Ripple’dan Neden Ayrılmadığını Açıkladı

Blockchain şirketi Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu (CTO) David Schwartz, son dönemde çeşitli mecralarda dile getirilen ayrılık iddialarına yanıt verdi. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Schwartz, şirketten ayrılmak istemediğinin sinyalini verdi.

ripple ctosu david schwartz ayrilik iddialarina yanit verdi 2

Schwartz, şirketteki görevi hakkında, yeni bir projeye sıfırdan başlamak gibi olacağını belirtti. Ripple Blockchain yöneticisi ayrıca üzerinde çalışmak istediği pek çok şeyin bulunduğunu açıkladı. Geçici bir çaba göstermek istemediğini belirten Schwartz, artık yeni büyük bir projeye başlamak için kendinde gerekli tutkunun olduğunu düşünmediğini belirtti.

XRP Ledger’ın arkasındaki şirket olan Ripple’ın CTO’su, önümüzdeki iki yıl boyunca haftada 50 saat çalışmak istemediğini belirtti. Schwartz, çalışma temposu hakkında, “Artık buna hazır hissetmiyorum” dedi.

Schwartz, XRPL üzerinde Stefan Thomas, Arthur Britto ve Chris Larsen ile çalışmalar yürütürken yoğun bir çalışma programına sahip olduğunu belirtti. Schwartz ayrıca artık böyle bir projeye yeniden liderlik edemeyeceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala