bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,718.07 0.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.47 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 589.80 0.63%
solana
Solana (SOL) $ 153.98 4.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551081 3.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461 0.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158404 1.94%

Ripple CEO’su Garlinghouse SEC’e Sert Çıktı

Ripple CEOsu Garlinghouse SECe Sert Cikti

Ripple ve SEC arasındaki dava tüm sıcaklığı ile devam ederken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce sizlerle Brad Garlinghouse ve Chris Larsen‘ın, SEC’den gelen özet karar için yanıt olarak bir hukuk memorandumu sunduğunu paylaşmıştık. Bu gelişmeler ışığında anlaşmazlıklar sürerken, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse‘dan da sert bir eleştiri geldi. Brad Garlinghouse, “SEC’in şeffaflık iddialarına inanmayın” dedi.

Ripple CEO’su Garlinghouse’dan SEC’e Sert Eleştirdi

Ripple ile SEC arasındaki dava Aralık 2020’den bu yana sürüyor. Elbette davada önemli gelişme ve ilerlemeler kat edildi ancak halen net bir tablo görmek zor. Bununla birlikte hem yatırımcılar hem de taraflar bu durumda sıkılmış durumda. SEC’in iddialarını kanıtlamak için kullandığı bazı belgeleri mühürlemesi ve Ripple’ın avukat ordusu ile birçok kanıt sunması, davanın daha da karmaşıklaşmasına yol açıyor.

Bu konudan sıkılan Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse ise Twitter üzerinden sert bir eleştiri yaptı. Garlinghouse tweet’inde şunları kaydetti:

“SEC, açıklama, şeffaflık ve netliğe önem verdiğini düşünmenizi istiyor. Onlara inanmayın. Gerçek sonunda ortaya çıktığında, buradaki davranışlarının utanç vericiliği sizi şok edecek”

Diğer taraftan bu tweet’in en kritik noktalarından biri de Twitter ve kripto dünyasının asi çocuğu Elon Musk oldu. Musk, Garlinghouse’un Tweet’ine “Yok artış” diye cevap verdi. Davanın takipçilerinin aklını karıştıran bu paylaşım, Musk’ın bu eleştiriye katıldığını mı yoksa kinaye mi yaptığını net olarak göstermiyor. Ancak tepkiler şimdiden büyümüş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala