bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Revolut Kripto Para Borsası Kurmak İstiyor

revolut kripto para borsasi kurmak istiyor

Popüler dijital banka Revolut, kendi kripto para borsasını kurmak üzere operasyonlar ile ilgilenecek bir yönetici arıyor. LinkedIn üzerinden yayınlanan bir iş ilanına göre alınacak kişi, “Revolut kripto borsa mimarı ve yönetimi için teknik bir ekibe liderlik edecek birisi” olacak.

İş ilanında detaylara yer veren Revolut, kripto borsaları tarafından kullanılanlar gibi sipariş eşleştirme motorları oluşturma konusunda da deneyim sahibi birisini arıyor.

revolut kripto para borsasi kurmak istiyor 2

Revolut’dan Kripto Para Borsası Adımı

33 milyar dolar değerlemeye sahip İngiltere merkezli FinTech şirketi, birkaç yıldır kripto alım satım hizmetleri sunuyor. Eylül ayında Revolut’un Binance’in BNB’sine benzer kendi tokenini piyasaya sürmek istediğini de biliniyor. Yani Revolut Binance ve FTX’e katılarak borsaların arasına girebilir.

Son dönemde kripto para borsaları oldukça artmış durumda. Birçok alanda sektöre artan ilgi, beraberinde kripto para borsalarının rekabetini de arttırmış durumda. Bu rekabet ortamında borsalar da müşterileri platformlarına çekmek adına yeni girişimler düzenliyor.

Örneğin Coinbase, Binance ve FTX yakın zamanda ekosistemlerine NFT platformlarını da eklemişti. Diğer taraftan Robinhood, Kraken ve KuCoin gibi platformlar da düşük komisyon ücretleri, reklamlar ve promosyonlar ile rekabete katılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala