bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,410.53 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.15 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 570.89 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 161.87 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515596 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458216 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150576 2.33%

Polkadot, Skynet’in SDK’sına Destek Getirdi

Polkadot Skynetin SDKsina Destek Getirdi

Kripto para sektöründe artan popülarite ile birlikte hem şirketler hemde Blockchain projeleri birbiri arasında sıkı bir rekabete girmiş durumdalar. Buna en büyük örnekler şüphesiz borsalar ve ölçeklendirme sorunlarına sahip olan Blockchain ağları. Son olarak bir geliştirici, enstrüman seti olan Skynet Substrate SDK, Polkadot ve Kusama alanlarında Skynet’in benimsenmesinin önündeki engelleri aşmaya hazırlandığını açıkladı.

Polkadot, Skynet’in SDK’sına Destek Sunacak

Skynet Labs direktörü Kaylei Atchley tarafından yapılan resmi duyuruya göre, merkeziyetsiz veri depolama platformu olan Skynet, Substrate-centric SDK’sını yayınladı.

Substrate, Polkadot (veya daha deneysel varyantı Kusama) tarafından güvence altına alınabilen ve birbirine bağlanabilen bağımsız, modüler Blockchain ağları oluşturmak için bir çerçeve imkanı sunuyor.

Öyle ki Nisan 2022’den itibaren, Polkadot’un (DOT) her parachain’i ve deneysel “kardeş zinciri” Kusama (KSM), zincir dışı depolama için Skynet’i doğal olarak kullanabilir olacak.

Son olarak merkeziyetsiz bir veri yayın mekanizması olan Off-chain Workers, dApp’lerin Skynet node’larını içeriği yüklemesine, indirmesine ve değiştirmesine izin vermek için bir Skynet portalıyla etkileşime girecek şekilde ayarlanmış olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala