bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,948.26 7.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,866.30 5.76%
bnb
BNB (BNB) $ 547.80 5.67%
solana
Solana (SOL) $ 120.74 7.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490122 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429775 2.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123879 10.58%

PayPal, Dijital Cüzdan Çalışmalarını Artıracak

paypal dijital cuzdan calismalarini artiracak

Ülkemizde 2016 yılından beri kapalı olan ödeme uygulaması PayPal, şirketin büyümeye devam etmesi için gelecekte izleyeceği stratejiyi açıkladı. Bu doğrultuda PayPal, dijital cüzdan çalışmalarına ağırlık verecek.

PayPal’ın Dijital Cüzdan Çalışmaları Şirketin Gelecek Büyümesine Etki Edecek

PayPal başkanı ve CEO’su Dan Schulman, “Dijital cüzdanları arttırmamız gerekiyor, endüstrinin geleceği için dijital cüzdana güvenimiz tam. PayPal’ın geleceği de endüstrinin geleceği ile paralel olarak ilerleyecek” dedi. Dijital cüzdanların endüstri için önemli olduğu kadar PayPal için de önemli olduğunu belirten Schulman, “PayPal kullanıcılarımızın yüzde 50’sinden fazlası şirketimizin dijital cüzdanını kullanıyor. Dijital cüzdan kullanıcılarımız, satın alma işlemlerinin yüzde 70’inden fazlasını daha sonra ödüyor” ifadesini kullandı.

paypal dijital cuzdan calismalarini artiracak 2

Schulman ayrıca “PayPal ve Venmo’da dijital cüzdanlarımızı kullanıcılarımızın günlük finansal hayatlarının merkezine konumlandırmak için yoğun çaba gösteriyoruz.” açıklamasını yaptı. Blockchain tabanlı teknolojileri kullanarak hizmetlerini geliştirmeye devam eden ve yeni küresel fırsatlara odaklanmak isteyen PayPal, son olarak 2015 yılında satın aldığı Xoom’un San Francisco ofisini kapatmıştı.

PayPal’ın bu kararından kaç çalışanın etkilendiği şimdilik bilinmiyor olsa da PayPal, kapatılan ofisteki çalışanların çalışmalarına San Jose ofisinden devam edebileceğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala