bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,291.35 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.51 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 549.67 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 130.23 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514231 3.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443053 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127812 2.75%

PayPal, San Francisco Ofisini Kapatma Kararı Aldı

paypal san francisco ofisini kapatma karari aldi

ABD merkezli ödeme uygulaması PayPal, San Francisco’daki ofisini kapatacağını açıkladı. PayPal, San Francisco ofisini kapatma kararı sonrasında çalışanların San Jose’deki genel merkezde çalışmaya devam edebileceklerini belirtti.

PayPal San Francisco Ofisi Neden Kapandı?

TechCrunch’a açıklama yapan bir PayPal yöneticisi, şirketin Xoom iş birimi tarafından kullanılan San Francisco ofisini kapattığını doğruladı. PayPal 2015 yılında para transfer teknolojileri ve hizmetlerine odaklanan Xoom’u satın almış ve mevcut Xoom çalışanları için San Francisco ofisini açmıştı.

paypal san francisco ofisini kapatma karari aldi 2

Ülkemizde 2016 yılından beri kapalı olan PayPal’ın bu kararı vermesindeki en büyük etkenin yeni küresel fırsatlara odaklanmak olduğu aktarıldı. ABD’de 17 ve diğer ülkelerde ise 35 ofisi olan PayPal’ın bu kararına dair açıklama yapan şirket yetkilisi şu ifadeleri kullandı:

PayPal’da çalışanlarımızın mümkün olan en iyi verimliliğe ve işbirliğine nasıl ulaşabileceğini sürekli olarak inceliyor ve araştırıyoruz. Pandemi ile birlikte edindiğimiz tecrübeler neticesinde San Francisco ofisimizi kapatarak, diğer küresel ofis fikirlerimizi değerlendirmeye başladık. PayPal olarak San Francisco ofisimizdeki çalışanlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala