bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

Paradigm Finsanman Turunda 400 Milyon Dolar Topladı

paradigm finsanman turunda 400 milyon dolar topladi

Kripto para yatırım şirketi Paradigm, perşembe günü tamamlamış olduğu finansaman turunda 400 milyon dolar topladı. Yapılan habere göre, finansman turunda yatırımın büyük ölçeği 333 milyon dolarla NFT firması RECUR tarafından yapıldı.

2019’da piyasaya sürülen Paradigm uygulaması, vadeli işlemler ve kripto varlık opsiyonları sunmak gibi hedefleri sahip yeni nesil bir kripto projesi olarak karşımıza çıkıyor.

paradigm finsanman turunda 400 milyon dolar topladi 2 1

Paradigm Finansman Turunda FalconX, RECUR gibi Firmalardan Destek Gördü

Paradigm bugün tamamlanan finansman turunda çeşitli firmalardan toplam 400 milyon dolar topladı. Finansman turu, kripto para yatırım şirketleri Jump Capital ve Alameda Research tarafından yönetidi. A serisine GSR Markets, Genesis Trading ve QCP Capital gibi kurumlar dahil olmak üzere toplam 25 yatırımcı tarafından gerçekleşti. Paradigm, RECUR, FalconX ve Gemini gibi firmalardan yatırım desteği geldiğini bildirdi.

Paradigm İcra kurulu başkanı Anand Gomes şirketin ileriki dönemde planladıklarıyla alakalı açıklama yaptı. Yetkilli, şirketin merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyasına yönelmeyi planladığını açıkladı. Gomes, Paradigm’in DeFi protokollerini entegre etme sürecinde olduğunu da ekledi. Gomes, konuşmasını şu cümlelerle özetledi:

Para kazanmadan önce sağlam bir ağ kurmaya odaklandık. Bu finansman turu, kurumsal tüccarlar, CeFi borsaları ve DeFi protokolleri ağımızı oluşturmaya devam etmemize ve aynı zamanda 7/24 müşteri desteğimizi geliştirmemize destek oldu. Yatırım, müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için mevcut ürün tekliflerimizi genişletmemize olanak tanıdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala