bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,291.35 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.51 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 549.67 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 130.23 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514231 3.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443053 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127812 2.75%

Osprey Funds, NFT’ler İçin Yeni Bir Fon Başlatacak

osprey funds nftler icin yeni bir fon baslatacak

Kripto varlık yönetim firması Osprey Funds, NFT’ler için piyasaya girdiğini duyurdu. Osprey, gelişmekte olan NFT piyasasına aktif olarak yatırım yapabilecek, firmanın temelini oluşturabilecek yeni bir fon başlatacak.

Osprey Funds, NFT’lere Yatırım Yapanlar İçin Fonlara Erişim Sağlayacak

Kripto varlık yönetim firması Osprey Funds, kurumsal yatırımcılara koleksiyon, sanat ve oyun varlıkları da dahil olmak üzere çok çeşitli varlıkları kapsayan NFT‘lere aktif olarak yatırım yapan fonlara erişim sunacak. Osprey Alpha bunun için, LLC uzantılı yeni bir kuruluş kuruyor. Firma, yönetici direktör ve portföy yöneticisi olarak yeni kurulan kuruluşu yönetmesi için Ürün Yönetimi ve Web Analitiği uzmanı Justin Paterno’yu işe aldı. 

osprey funds nftler icin yeni bir fon baslatacak 2

Osprey Funds CEO’su Greg King, verdiği bi röportajda konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Zaman içinde bu fonlarda yüz milyonlarca dolara sahip olabiliriz.

King bu açıklamalarının yanında, NFT‘lerin yatırımcılar için hem kripto piyasaları hem de daha geleneksel hisse senedi piyasaları ile ilişkisiz yeni bir varlık sınıfını temsil ettiğini söyledi.

Osprey Funds CEO’su Greg King, konu ile ilgili olarak şunları ekledi:

Yatırımcılara dijital varlık ekosisteminin en heyecan verici alanına ulaşmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Osprey Alpha ile, NFT ürünümüzden başlayarak sofistike yatırımcılar için aktif olarak yönetilen stratejinin geliştirilmesine ve kullanıma sunulmasına odaklanacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala