bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,488.28 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.05 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 608.62 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.27 1.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524348 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468912 0.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151203 0.97%

OpenSea, Arbitrum Nova Desteği Sunmaya Başladı

opensea arbitrum nova destegi sunmaya basladi

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea, kullanıcılara ve içerik üreticilerine olan desteğini genişletiyor. Şirketin Twitter hesabından yapılan son açıklamaya göre OpenSea artık Arbitrum Nova desteği kazandı.

OpenSea Artık Nova Desteği Sunuyor

Düşük maliyetle veri kullanılabilirliği sağlamak için tasarlanmış bir Layer 2 Blockchain çözümüdür. Bu Blockchain ağına NFT’leri entegre eden OpenSea ile kullanıcılar, dijital koleksiyon parçaları satın alırken ya da satarken Nova’ya Ethereum’a göre daha ucuz erişebiliyor.

opensea arbitrum nova destegi sunmaya basladi 2

Eylül 2022’de OpenSea, Arbitrum Layer 2 ölçeklendirme ağını desteklemeye başlamıştı. Hem Nova hem de Arbitrum, Offchain Labs şirketi tarafından geliştiriliyor.

Dünyanın en popüler NFT pazar yeri OpenSea, Nova Blockchain ağındaki ilk NFT pazar yeri değil. Nova bununla birlikte popüler sosyal medya platformu Reddit’in topluluk puan token’larini barındırmak için de kullanılıyor. Son olarak konu hakkında açıklama yapan Arbitrum Chain, sosyal medya hesabı üzerinden OpenSea desteğinden dolayı büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala