bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,845.30 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.05 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 583.68 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 144.57 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504024 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447796 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144595 3.83%

New York Belediye Başkanı Bitcoin ile Maaş Alacak

new yorkun belediye baskani bitcoin ile maas alacak

New York’un yeni Belediye başkanı Eric Adams, Twitter üzerinden maaşını Bitcoin şeklinde alacağını açıkladı. Salı günü Suarez, bir sonraki maaş çekini “%100 Bitcoin olarak” alacağını söyleyen bir tweet attı.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, salı günü attığı bir tweet’te maaşını Bitcoin olarak alacağını açıklamıştı. Kısa bir süre sonra yeni New York Belediye Başkanının da maaşını Bitcoin (BTC) olarak alacağını açıklaması dikkat çekti.

new yorkun belediye baskani bitcoin ile maas alacak 2

New York Belediye Başkanı Maaşını Bitcoin Olarak Alacak

Eric Adams Çarşamba günü New York Belediye Başkanı seçildi. Adams, 1989’da bir dönem görev yapan David Dinkins’in ardından Big Apple’ın ikinci Siyah belediye başkanı olacak.

Yeni başkan kripto para birimini destekleme niyetini açıkça ortaya koyuyor. Çarşamba günü Bloomberg röportajında, “iş dostu bir şehir” olmak istediğini ve bunun bir kısmının “Bitcoin ve kripto para biriminin büyümesini neyin engellediğini” araştırmayı içerdiğini söylemişti.

Şu anda Adams’ın Bitcoin’de tam olarak nasıl ödeme almayı planladığı belli değil, ancak potansiyel olarak NFL oyuncusu Aaron Rogers’ın liderliğini takip edebileceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala