bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,510.75 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.08 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 587.74 2.62%
solana
Solana (SOL) $ 135.89 4.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507582 2.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453661 3.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141624 5.62%

New York Başsavcısı Letitia James’ten Kripto ile İlgili Açıklama

new york bassavcisi letitia james kripto yatirimiyla ilgili uyardifsa

Kripto para piyasasındaki düşüşün birçok yatırımcıyı etkilemesinin ardından konu ile ilgili alanında uzman isimler değerlendirmede bulunmaya başladı. Bu kez kripto para birimleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan isim New York Başsavcısı Letitia James oldu. Letitia James, kripto yatırımcılarına çağrıda bulunmuştu.

Letitia James, Kripto Düzenlemesi ile İlgili Açıklama Yaptı

New York Eyalet Başsavcısı Letitia James, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimiyle ilgili en güçlü ve en kapsamlı düzenlemeler seti olduğunu iddia eden dönüm noktası kripto mevzuatı önerdi. Başsavcı James, “Yaygın dolandırıcılık ve işlev bozukluğu, kripto para biriminin sktöre yasa ve düzen getirmenin zamanı geldi” dedi.

new york bassavcisi letitia jamesten

New York Eyalet Başsavcılığı (NYAG) Ofisi yaptığı açıklamada, Başsavcı Letitia James’in yatırımcıları, tüketicileri ve daha geniş ekonomiyi korumak için kripto para birimi sektörü üzerindeki düzenlemeleri sıkılaştırmak için dönüm noktası niteliğindeki bir yasa önerdiğini duyurdu. 

New York Eyalet Başsavcısı Letitia James, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ülkedeki kripto para birimiyle ilgili en güçlü ve en kapsamlı düzenlemeleri öneren Başsavcı James’in program tasarısı, şeffaflığı artıracak, çıkar çatışmalarını ortadan kaldıracak ve diğer finansal hizmetlere uygulanan düzenlemelerle tutarlı olarak yatırımcıları korumak için sağduyulu önlemler uygulayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala