bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,812.83 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.17 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 595.34 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 153.13 6.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517323 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463842 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150637 3.05%

Nevşin Mengü Hacklendi! Hacker ETH İstedi

nevsin mengu hacklendi hacker eth istedi

Son zamanlarda birçok hack olayı ile karşılaşmaya başladık. Bu kez hackerların radarında gazeteci Nevşin Mengü vardı. Gazeteci Nevşin Mengü, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kişisel bilgilerinin hacklendiğini duyurdu. Hackerdan gelen mesajları paylaşan Mengü’nün paylaşımında Ethereum (ETH) detayı dikkat çekti.

Gazeteci Nevşin Mengü Hacklendi: 1 ETH’lik Hack

Gazeteci Nevşin Mengü, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kişisel bilgilerinin hacklendiğini açıkladı. Mengü tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre hacker, 1 Ethereum (ETH) karşılığında uzlaşabileceklerini belirtti. Rus asıllı olduğunu iddia eden hacker, ETH ödemesi alması karşılığında ise bilgileri sileceğini açıkladı.

Bilgilerini çaldığı kişileri bir WhatsApp grubunda toplayan hackerın kurduğu grupta Fatih Portakal ve İsmail Saymaz gibi gazetecilerin de yer aldığı görülüyor.

Hacker attığı mesajlarda Eski Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın da bilgilerine sahip olduğunu belirtti. Ancak hacker Eski Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı, çekindiği için, WhatsApp grubuna eklemediğini söyledi.

Hacker, söz konusu mesajda “Bu bir tehdit mesajıdır. Kolluk kuvvetlerine haber vermeyin” yazdı. Tabii bu yazı, Mengü’nün olan biteni Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmasına engel olmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala