bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,387.25 1.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.94 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 594.25 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 147.20 0.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532422 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464864 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161863 0.60%

Musk’ın Alımı Öncesi NYSE, Twitter Hisselerini Askıya Alıyor

Muskin Satin Alimi Oncesi NYSE Twitter Hisselerini Askiya Aliyor

Twitter ve Elon Musk‘ın arasında satın alım haberleri gelmeye devam ederken oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE), yaptığı bir duyuruda, Elon Musk – Twitter anlaşmasının 28 Ekim’e kadar mahkeme kararı ile karşı karşıya kalması nedeniyle, Twitter’ın hisselerinin satın alımını Cuma günü askıya alacağını açıkladı.

Muskin Alimi Oncesi NYSE Twitter Hisselerini Askiya Aliyor

Musk’ın Alımı Öncesi NYSE, Twitter Hisse işlemlerini Askıya Alıyor

Elon Musk kurduğu şirketler ve bu şirketler ile dünyanın en zengin insanı olması ile büyük bir bilinirliğe sahip. Diğer taraftan Musk’ın ilginç tweet’leri ve genel olarak şirketlere karşı tutumu da onu bir çok kez gündeme taşıdı. Ancak son dönemin belki de en çok konuşulan olayı, Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak istemesi oldu. Musk, bu tekliften bir süre sonra bot hesapları neden göstererek vazgeçse de değişen fikirler sonrası anlaşmada son döneme girilmiş bulunuyor.

Bu noktada hem kripto, hem teknoloji hem de hisse senedi sektörünün gözü bu iki önemli aktöre çevrilmiş durumda. New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE)ise bu noktada artan dalgalanma ve yatırımcıların korunumu için 28 Ekim’de Twitter hisselerinin alım satımını askıya alacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala