bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,193.13 4.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,965.55 6.28%
bnb
BNB (BNB) $ 565.96 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 123.68 7.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49435 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432334 4.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131699 6.45%

Mercedes – AMG F1 Takımı NFT Koleksiyonunu Duyurdu

mercedes amg f1 takimi nft koleksiyonunu duyurdu

Formula 1’in önemli takımlarından birisi olan Mercedes – AMG Petronas, kripto para borsası FTX ile yeni ortaklıklarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre FTX ve Mercedes – AMG Petronas, NFT koleksiyonunu yakında satışa sunacak.

Mercedes, FTX Ortaklığıyla F1 Takımı İçin NFT Koleksiyonu Hazırlıyor

Dünyanın en yenilikçi kripto para borsalarından birisi olan FTX, Formula 1’de Mercedes – AMG Petronas’ın önemli sponsorları arasında yer alıyor. FTX ve Mercedes tarafından yapılan açıklamaya göre Formula 1 2022 takvimi boyunca çeşitli NFT sanatçıları tarafından tasarlanacak olan NFT koleksiyonları satışa sunulacak. Tasarlanacak olan NFT eserleri, Mercedes’in Formula 1 yarışlarından ilham alınarak geliştirilecek. Mercedes – AMG Petronas Formula 1 takımının ilk NFT’leri bu hafta sonu koşulacak olan Miami GP’de yayınlanacak.

mercedes amg f1 takimi nft koleksiyonunu duyurdu 2

Ünlü NFT tasarımcısı Mad Dog Jones’un da NFT tasarlayacağı bu ortaklıkta Mercedes’in Formula 1 araçlarında yarışan Lewis Hamilton ve George Russell’ın araçlarında da tasarlanan NFT’lere yer verilecek. Sadece FTX US NFT pazarında gerçekleşecek olan NFT müzayedesinden elde edilecek gelir bir hayır kurumu olan Ignite’a bağışlanacak. Son olarak Mad Dog tarafından tasarlanan ve Miami’den ilham alan 1000 NFT Bilet Stub’ı sınırlı sayıdaki sayısıyla 6 Mayıs Cuma gününden itibaren nftmercedesamgf1 internet sitesinde olacak. Konu hakkında açıklama yapan Mercedes – AMG Petronas F1 Takımı Ticari Direktörü Richard Sanders şu ifadeleri kullandı:

Küresel hayran kitlemizle etkileşim kurmanın yeni ve yenilikçi yollarını bulmak, takımımız için önemli bir önceliktir. FTX’in yanı sıra, Mad Dog Jones başta olmak üzere dünyanın en yetenekli bazı NFT yaratıcılarının oluşturacağı 2022 NFT koleksiyonumuzu piyasaya süreceğimiz için heyecanlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala