bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Mercado Libre, Kripto Para Birimini Piyasaya Sürdü

mercado libre kripto para birimini piyasaya surdu

Latin Amerika’da faaliyet gösteren e-ticaret devi Mercado Libre, son dönemde kripto para birimlerine olan desteğiyle biliniyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, Mercado Libre’nin kendi kripto para birimi olan Mercado Coin’in Brezilya’da piyasaya sürüldüğü belirtildi.

Mercado Libre, Mercado Coin İsimli Kripto Parasını Duyurdu

Arjantin merkezli e-ticaret devi Mercado Libre, şimdilik Brezilya pazarı için kendi kripto para birimini piyasaya sürüyor. Şirket tarafından düzenlenen basın toplantısında, yeni bir sadakat programının bir parçası olacak olan Mercado Coin isimli bir kripto para biriminin lansmanı yapıldı. Mercado Coin’in ilk olarak Brezilya’da piyasaya sürüldüğü ve müşterilerin e-ticaret platformu aracılığıyla yapacakları satın alımlar için geri ödeme alımlarına izin vereceği belirtildi.

mercado libre kripto para birimini piyasaya surdu 2

Mercado Libre, kullanıcıları daha sonra Mercado Coin’i yeni satın almalar için kullanmanın yanında şirketin finansal hizmetler birimi olan Mercado Pago üzerinde takas etmek için de kullanabilecekler. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Mercado Coin’in Brezilya’daki 500.000 müşterinin kullanımına sunulduğu belirtildi. Şirket Ağustos ayı sonuna kadar 80 milyon kullanıcının Mercado Coin’e erişmesini bekliyor. Şirket ayrıca Mercado Coin’i kısa süre içerisinde diğer ülkelerde de kullanıma sunacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala