bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,349.44 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,966.15 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 587.65 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.89 5.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51646 2.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453157 1.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142719 6.31%

Limit Break, FreeNFT’yi Satın Aldı

limit break freenftyi satin aldi

Dünya genelinde kripto şirketlerine olan ilgi artmaya devam ediyor. Kripto endüstrisi bu noktada büyümeye devam ederken endüstrinin öğelerine yeni yatırımlar veya satın alımlar da yapılıyor. Bu noktada Blockchain tabanlı bir oyun şirketi olan Limit Break yeni bir satın alım gerçekleştirdiğini açıkladı.

Limit Break FreeNFT Satın Alımını Gerçekleştirdi

Blockchain tabanlı oyunlar geliştiren Limit Break, yeni satın alımlarla operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre NFT’leri tanıtmaya odaklanan bir şirket olan FreeNFT’nin satın alındığı belirtildi. Limit Break, FreeNFT satın alımının miktarını ise açıklamadı.

limit break freenftyi satin aldi 2

FreeNFT satın alımıyla birlikte, Limit Break, risk faktörlerini ortadan kaldıran ve farkındalığı artıran, NFT’lerini ücretsiz dağıtabilecekleri bir platform sağlayarak NFT içerik oluşturucularını desteklemeyi sürdürecek. 2022 yılının sonlarında ABD’de kurulan FreeNFT, topluluk oluşturmak için NFT’leri teşvik etme konusunda alanında uzman şirketlerin başında geliyordu.

Limit Break, FreeNFT satın alımıyla birlikte Blockchain tabanlı oyunlarla NFT’leri birleştiriyor. Şirket bu yıl gerçekleşen Super Bowl etkinliğinde yaptığı gibi etkileşimli reklamlar aracılığıyla NFT’ler dağıtarak, oynaması ücretsiz oyun modelini tersine çevirmeyi hedefliyor. Son olarak Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix, geçtiğimiz günlerde 10.000 parçadan oluşan NFT koleksiyonunu duyurarak bu alana duyduğu güveni göstermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala