bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,654.45 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,943.50 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 553.54 0.82%
solana
Solana (SOL) $ 133.28 10.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513684 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449458 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129005 3.99%

LimeWire, NFT Platformu İçin 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı

limewire nft platformu icin 10 milyon dolar yatirim aldi

Mart ayında LimeWire, başlangıçta müzik ve ilgili koleksiyonlara odaklanarak bir NFT platformu oluşturacağını duyurmuştu. LimeWire bu kez müzik odaklı NFT’ler için platformunu oluştururken, Kraken Ventures, Arrington Capital ve GSR tarafından yönetilen özel bir token satışından 10.4 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu. Söz konusu duyuru LimeWire‘nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

LimeWire, Elde Ettiği Geliri Ekibini Büyütmek için Kullanacak

2000’li yılların başından itibaren popüler bir eşler arası müzik paylaşım hizmeti LimeWire, NFT platformu için Kraken Ventures, Arrington Capital ve GSR tarafından yönetilen özel bir token satışından 10.4 milyon dolar topladı. LimeWire, elde ettiği geliri ekibini büyütmek ve platforma müzisyenleri dahil etmek için kullanmayı planlıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse LimeWire‘in NFT platformu; sanatçıların NFT manzarasının mevcut teknik engelleri olmadan dijital koleksiyonlar oluşturmasına, satın almasına ve takas etmesine olanak tanıyacak.

Kraken Ventures’ın ortağı Akshi Federici konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Sanatçılar yeniden canlı izleyiciler için performans sergiledikçe, NFT’leri özel sahne arkası geçişleri veya yayınlanmamış içeriğe erişim olarak konumlandırmak, hayranlarla doğrudan etkileşimi ve sadakati güçlendirmek için paha biçilmez bir yol olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala