bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.40 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 574.79 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 167.64 3.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519395 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468281 2.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151959 2.52%

LimeWire, NFT Pazaryeri ile Yeniden Hizmete Başlayacak

limewire nft platformu ile yeniden hizmete baslayacak

2000’li yılların başından itibaren popüler bir eşler arası müzik paylaşım hizmeti ikinci bir hamle yapmak üzere. LimeWire tarafından yapılan açıklamaya gör uzun süredir faaliyette olmayan LimeWire markasının yeni sahipleri, başlangıçta müzik ve ilgili koleksiyonlara odaklanarak bir NFT pazaryeri olarak yeniden hizmete gireceğini duyurdu.

Dosya Paylaşım Hizmeti LimeWire, NFT Platformu ile Geri Dönüyor

NFT alanının genişlemesi ile birlikte bu alanda yapılan çalışmalar da hız kazanmış durumda. LimeWire’ın yeni sahipleri bu konuda bir adım atmaya karar verdi. LimeWire, CEO Paul ve Julian Zehetmayr liderliğinde Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Söz konusu olan yeni sahipler, 2021 yılında LimeWire markasını yeni bir dijital dinleyici dalgası için yeniden tanıtmak amacıyla satın aldıklarını söyledi.

limewire nft platformu ile yeniden hizmete baslayacak

LimeWire başlangıçta müzik bağlantılı NFT’lere odaklanacak. LimeWire’ın yeni yinelemesi, hayranların ve sanatçıların NFT manzarasının mevcut teknik engelleri olmadan dijital koleksiyonlar oluşturmasına, satın almasına ve takas etmesine olanak tanıyacak. 

Ayrıca Müzikle ilgili varlıklar, sınırlı sürümler, yayın öncesi şarkılar, yayınlanmamış demolar, grafik sanat eserleri, özel canlı sürümler, dijital ürünler ve sahne arkası içeriği içerecek. Son olarak belirtmek gerekirse LimeWire, 2010 yılında yasal sorunlar nedeniyle kapanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala