bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,819.83 2.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.66 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 591.70 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 135.93 4.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513552 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452616 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144068 3.91%

Lagarde, Oğlunun Kripto Para Yatırımı Yaptığını Söyledi

lagarde oglunun kripto para yatirimi yaptigini soyledi

Avrupa Merkez Bankası başkanı Christine Lagarde, oğlunun kripto para yatırımı yaptığını dile getirdi. Lagarde kendisinin böyle bir planının olmadığını da belirtti.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı, Oğlunun Kripto Para Yatırımcısı Olduğunu Açıkladı

Bitcoin (BTC) eleştirmeni olan Avrupa Merkez Bankası başkanı Christine Lagarde, kripto para birimlerine yatırım yapan bir oğlu olduğunu itiraf etti. Lagarde çevresinde kripto para birimlerine yatırım kişiler olsa da kendisinin kripto para birimlerine yatırım yapmaya sıcak bakmadığını belirtti.

Katıldığı etkinlikte Lagarde’ye herhangi bir kripto paraya sahip olup olmadığı soruldu. Soruyu yanıtlayan Lagarde, “Hayır hiçbir kripto param yok. Çevremde kriptoya yatırım yapan kişiler var ve bu kişilerden birisi de benim oğlum.” dedi. Lagarde ayrıca oğlunu kripto para yatırımı konusunda pek çok defa uyardığını ancak oğlunun bu uyarılarını dikkate almadığını da söyledi.

lagarde oglunun kripto para yatirimi yaptigini soyledi 2

Lagarde, bu haftanın başlarında Bitcoin (BTC) başta olmak üzere kripto para birimlerine karşı olduğunu bir kez daha dile getirmişti. Kripto para birimlerinin hiçbir şeye dayanmadığını söyleyen Lagarde, söyleminde başından beri kripto varlıkların oldukça spekülatif ve riskli olduklarını söyledim ifadesini kullanmıştı. Son olarak Lagarde’ın, merkezi kripto para birimleri yani merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) konusunda çok hevesli olduğu ve bu konuda çalışmalar yürüttüğü biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala