bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Kripto Varlık Yasal Düzenlemeleri Nereye Gidiyor?

Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen, Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayında. Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte meclisteki kripto varlıklara dair yapılan düzenlemeler hakkında konuşuldu.

Kripto Varlık Düzenlemesinde Durum Ne?

Melis Hazal Karagöz, ilk olarak Erkan Öz’e ” Dünyada bir regülasyon trafiği yaşanıyor, şu anda durum nedir? Bize biraz bahseder misiniz?” şeklinde bir soru yöneltti.

Erkan Öz şu şekilde yanıt verdi:

Durum aslında karışık. İlk olarak Fed etkisi olarak tanımlıyorduk daha sonra nasıl olacak diye beklerken bir de başımıza Rusya- Ukrayna gerginliği meselesi çıktı. Tabii ki bir yandan regülasyonlar ortamı gerçekten çok karışık bir durum içerisinde.

Melis Hazal Karagöz Cemil Şinasi Türün’e Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin etkilerini sordu:

Cemil Şinasi Türün şu ifadeler ile yanıt verdi:

Çok ilginç birçok şey oldu Rusya’da. Çok hızlı bir özet geçecek olursam eğer, Öncelikle Rusya daha öncesinde kripto varlıklara ve kripto para borsalarına kapalı bir ülkeydi özellikle bu konularda. O zamanlar hiçbir şekilde bir girişimde bulunamıyordunuz. Çözemediğim bir nokta ise yabancı borsalarda bu kadar Ruslar varken, aynı zamanda çok fazla Rus parası kripto paraya geçmiş gibi görünürken sokaktaki insanın bu durumdan haberi yok.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala