bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Kripto Para Sektöründe Bu Hafta Neler Yaşandı?

piyasaya 2 tur molasi gozler secim sonrasindadf

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

JPMorgan’dan Bitcoin (BTC) İçin 45 Bin Dolar Açıklaması

JPMorganBitcoin ve Ethereum analizini paylaştı. JPMorgan analistlerinin değerlendirmesinde altın ve BTC fiyatının birlikte hareket etme eğilimine dikkat çekildi. Altın fiyatının 2 bin dolar olduğu belirtilirken, alternatif olarak görülen BTC’nin 45 bin dolar olması gerektiği ifade edildi. Analizde, Altının 2 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte, merkez bankaları dışında yatırım amacıyla tutulan altının değerinin şu anda 3 trilyon dolar civarında denildi.

Binance, Tayland’da Dijital Varlık Lisansı Aldı

Kripto para borsası Binance, ülkenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından düzenlenen bir dijital varlık platformu için Tayland Maliye Bakanlığından dijital varlık operatörü lisansları aldı. Bu hamle ile beraber 2023’ün 4. çeyreğine kadar Tayland’da faaliyete geçmeyi hedefliyor.

Dubai’de Yeni Kripto Kuralları Hazırlığı

Küresel çapta kripto sektörünü düzenleme çalışmaları sürerken, Ortadoğu ve Asya ülkeleri kripto şirketlerini çekmek için yarışıyor. Dubai, kripto merkezi olma yolundaki çabaları kötü niyetli aktörlere kurban etmek istemiyor. Dubai‘nin düzenleyici kurumu, kripto kurallarını güncellemeyi planlıyor. Bu çerçevede uluslararası görüşmelerin hızlandırılması talep ediliyor.

Kripto Saklama Şirketi Unbanked, Kapanma Kararı Verdi

Kripto saklama ve ödeme şirketi Unbanked, kapanan kripto şirketlerinin son halkası oldu. Unbanked, ABD’deki kripto için zorlu düzenleyici ortamı sorumlu tuttu. Şirket, kullanıcılarına fonlarını çekmeleri için çağrı yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala