bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,751.08 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,089.90 1.87%
bnb
BNB (BNB) $ 593.13 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 156.59 6.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541722 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455075 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157179 4.47%

Kripto Para Sektöründe Bu Hafta Ne Oldu?

kripto para sektorunde bu hafta ne oldu

Kripto para piyasası zor dönemden geçerken, kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Neden Eylül?

Amerika Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın merakla beklenen Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’nda yaptığı açıklama ŞAHİN’di. Powell’ın “şahin” tondaki konuşma sonrasında emtia, kripto paralar ve borsalarda sert düşüşler yaşandı.

kripto para sektorunde bu hafta ne olduw

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Avalanche (AVAX) Neden Düşüyor?

Ölçeklenebilirlik söz konusu olduğunda akla ilk gelen Blockchain ağlarından Avalanche, yerel kripto parası AVAX ile de sık sık gündeme geliyor. Öyle ki 145 dolarlık ATH seviyesine ulaştığında Bitcoin veya Ethereum katili olarak anılmaya başlayan AVAX, oldukça büyük bir popülarite yakalamıştı. Ancak ne yazık ki son aylarda yaşanan kripto para piyasa düşüşünden en çok etkilenen kripto paralardan biri oldu. Öyle ki AVAX, 13 dolar bandına kadar geriledi.

kripto para sektorunde bu hafta ne oldu2w

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CFTC’den Bitcoin Dolandırıcılığı Soruşturması

Kripto para birimlerinin kullanımları arttıkça, kötü niyetli kişiler yeni dolandırıcılık yöntemleri geliştiriyor. ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu, bir kişiyi Bitcoin ponzi şeması işletmekle suçladı.

kripto para sektorunde bu hafta ne oldue

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Terra Soruşturmasında İlk Tutuklamalar Yapıldı

Terra Blockchain ekosisteminin çöküşü araştırılmaya devam ediliyor. Güney Koreli yetkililer Terra Blockchain ekosisteminin çöküşü soruşturmasında ilk tutuklamaları yaptı.

kripto para sektorunde bu hafta ne olduzsd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri

Kripto para piyasaları son günlerde oldukça dalgalı. Bir taraftan Ethereum’un Merge tarihinin açıklanması Ethereum’un (ETH) ve Ethereum Classic’in (ETC) yükselişe geçmesine neden oldu. Öyle ki her iki kripto da son 7 gün içerisinde yaklaşık olarak yüzde 15 değer artışı yakaladı. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala